Veilig erotisch daten

De titel van dit artikel lijkt een dubbele lading te hebben. En dat is ook zo. Wanneer je namelijk een erotische date met iemand hebt, zorg er dan ook altijd voor dat je voorbehoedsmiddelen bij je hebt en deze ook daadwerkelijk gebruikt! Vaak ken je jouw sekspartner nog helemaal niet of slechts heel oppervlakkig. Het is vandaag de dag gewoon te naïef om iemand op zijn of haar blauwe ogen te geloven en een soa, of erger nog een HIV besmetting, is iets waar je zeker niet op zit te wachten.

Veilig erotisch daten

Maar onder veilig erotisch daten wordt meer verstaan dan enkel en alleen preventieve maatregelen op het fysieke vlak. Een erotische date kom je over het algemeen niet zo maar eventjes tegen. Vaak begint alles door je in te schrijven bij een erotische datingsite. En hier start al direct het stukje veiligheid. Er zijn talloze erotische datingsites waar jij je kunt inschrijven en ze willen je allemaal maar wat graag hebben. Of ze ook allemaal de juiste intentie hebben is echter maar zeer de vraag. Verdiep je daarom van tevoren goed in deze sites en maak gebruik van de mogelijkheden die internet je op dit vlak biedt. Google eens om te kijken wat er zoal naar voren komt of lees reviews op de site van erotische datingsite vergelijkers.

Wat te mooi lijkt om waar te zijn, is dat ook vaak. Beloofd een erotische datingsite je gouden bergen en is het je allemaal een beetje “over the top”, loslaten en verder zoeken. Een datingsite die jou alleen maar modellen met maatje 38 beloofd? Tuurlijk, maar schrijf je hier toch maar niet in.

Kijk goed naar het privacybeleid van de betreffende erotische datingsite. Hoewel het lezen van de kleine lettertjes echt geen prettige bezigheid is, is dit wel aan te raden. Realiseer je namelijk wel dat alles wat jij op internet zet aan info, en in dit geval ook mogelijk aan erotische foto’s, dit niet of nauwelijks nog van het wereldwijde web te verwijderen is. En het laatste dat je wil is dat jouw intieme gegevens, foto’s en video’s terecht komen bij mensen voor wie deze niet zijn bedoeld.

Natuurlijk zijn er nog talloze andere tips te bedenken. Deze gaan we hier niet allemaal noemen, omdat erotisch daten ook gewoon leuk moet blijven. Je kunt talloze barrières opwerpen, maar door bovenstaande tips in je achterhoofd te houden heb je een solide basis om op zoek te gaan naar die erotische datingsite die het beste bij jou past.

Save

Save