De beste seksdating apps

Seksdating voorziet duidelijk in een behoefte. Het schept geen verplichtingen voor beide partijen en lichamelijk genot staat voorop. Natuurlijk valt het niet mee om zomaar even iemand te vinden die met jouw naar bed wil en ook nog eens dezelfde voorkeuren op dit vlak heeft als jij. Was het maar zo, maar zoals zo vaak geldt ook hier dat wat dit betreft ook de ideale wereld niet bestaat. Gelukkig zijn er meer wege die naar Rome leiden en het is dan ook niet voor niets dat er tegenwoordig een ruime keuze is in zogenaamde erotische datingsites. Maar aangezien we tegenwoordig eigenlijk 24/7 online zijn door middel van smartphone en tablet zijn er ook diverse dating apps te downloaden.

seksdating apps

Hier geven we je graag een overzicht van de beste seks datingapps. We hebben er een top 5 van gemaakt en het kan niet anders, dan dat één van deze vijf ook jou zal aanspreken.

  1. Blendr: Deze app is echt in het leven geroepen voor singles die op zoek zijn naar ongedwongen seks. Niets meer, niets minder en dat is wel zo duidelijk. Het voordeel van deze app is, dat hoe meer jij over jezelf vertelt, hoe meer jij over anderen te weten komt. En dat helpt teleurstellingen te voorkomen, want niets is zo vervelend als een seksdate die niet werkt. Deze app is zowel voor Android toestellen als voor iPhones te downloaden
  2. Pure: de app die je download als je als het ware seks op afroep wilt hebben. Werkt simpel, want je hoeft alleen maar in te geven naar wat, wie en wanneer je op zoek bent en binnen enkele ogenblikken krijg je een aantal voorstellen. Reageer wel snel, want jouw oproep is met een uurtje weer verdwenen.
  3. Badoo: misschien is dit wel één van de oudste dating apps ter wereld. Maar is dit verkeerd? Zeker niet, want wereldwijd is deze app bij meer dan 180 miljoen mensen in gebruik! Daar zal toch wel iemand met dezelfde interesses als jij tussen zitten?
  4. MeetMe: weer een app met miljoenen gebruikers wereldwijd. Alles draait om zien en gezien worden en diepgang…..ach daar zit je toch ook niet altijd op te wachten?

Tindr: natuurlijk mag de bekende app Tindr niet ontbreken in deze top 5. Hoewel veel mensen deze app vooral voor de fun downloaden zijn er ook meer dan voldoende gebruikers die wel op zoek zijn naar een relatie of puur en alleen een seksdate.